Tervetuloa taivaalle!

Vapaapudotus odottaa


Tandemhyppy tarjoaa nopean ja turvallisen tavan tutustua laskuvarjohyppäämiseen ja jo ensimmäisellä hypyllä pääset nauttimaan vapaasta pudotuksesta. Tandemhyppy hypätään kokeneen tandemhyppymestarin kanssa samoihin valjaisiin kiinnitettynä 3000-4000 m korkeudesta ja varjo avataan 1800m korkeudessa. Vapaa pudotus kestää n. 35 sekuntia ja varjonvarassa ihaillaan maisemia n. 5 minuuttia. Hyppymestari vastaa turvallisuudesta koko hypyn ajan. Koulutus kestää alle puoli tuntia ja siinä käydään läpi hyppytapahtuma ja harjoitellaan hyppyä maassa. Tandemhyppy tarjoaa unohtumattoman kokemuksen ja nopean tavan tutustua hyppäämiseen sekä vapaapudotuksen tunteeseen. Tandemkurssilahjakortit ovat myös suosittuja lahjoja.

Mitä tandemhyppy sisältää?

Tandemkurssin hinta sisältää koulutuksen, tandemhypyn videokuvauksen (toinen hyppääjä hyppää videokameran kanssa tandemparin mukana ja kuvaa koko huvin videolle tai tandemhyppymestarilla on mukanaan käsikamera), kerhon jäsenyyden sekä vakuutuksen hypylle.

Mitä hyppääjältä vaaditaan?

Laskuvarjohyppäämiseen riittää normaali terveys ja vähintään 15-vuoden ikä. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan (vapaamuotoisen) kirjallisen suostumuksen. Kurssilaiset antavat terveydentilavakuutuksen omasta terveydentilastaan. Kyselylomakkeen vastausten perusteella voidaan tarvittaessa vaatia lääkärintodistus ja lisäksi kaikki yli 60-vuotiaat tarvitsevat lääkärintodistuksen. Tutkivalle lääkärille tarkoitettuihin ohjeisiin voit tutustua tästä. Käyttämämme laskuvarjokalusto asettaa hyppääjän maksimipainoksi 100 kg. Huom! silmälasit eivät ole este.
Tutustu myös Suomen Ilmailuliiton tandemoppilaan ohjeeseen.

Varaa aikasi taivaalle

Tandemvarauksen voit tehdä soittamalla iltaisin numeroon 044 5628161. Voit myös lähettää tekstiviestillä toiveen tandemhypyn ajankohdasta ja otamme sinuun yhteyttä. Tandemhyppäämisestä voit kysyä myös sähköpostilla tandem@klu.fi

Taivaalla nähdään!

Voit ostaa myös lahjakorttin!

Tandem-lahjakortin ostaminen tapahtuu seuraavasti

  1. Maksa kurssin hinta Kuopion Laskuvarjourheilijat ry:n tilille. Katso kurssin hinta ja tilitiedot hinnastosta >>
  2. Kirjoita viesti-kenttään “Tandemkurssi + lahjakortin saajan nimi”.
  3. Ilmoita sähköpostitse kerho(ät)klu.fi kun lahjakortti on maksettu. Kerro samalla milloin lahjakortin tulee olla perillä. Huom! Tilaa lahjakortti hyvissä ajoin, mikäli on kiire ota yhteyttä puhelimitse iltaisin 044 5628161 tai tekstiviestillä.
  4. Lahjakortti postitetaan haluttuun osoitteeseen ja lahjakortin saaja voi itse ilmoittautua kurssille.

Lahjakortti on voimassa 1 vuoden ostopäivästä. Mikäli sinulla on kysyttävää lahjakorteista, ota yhteyttä sähköpostilla kerho(at)klu.fi