Pak­ko­lau­kai­su­hyp­py­kurs­si 420€

2024 kurssit


Lisää kursseja tulossa myöhemmin.

Kurssiin kuuluu yksi hyppy.

Pak­ko­lau­kai­su­hyp­py­kurs­sil­la hyppäät alusta asti omalla varjolla.
Kokeneet kouluttajat antavat sinulle eväät turvalliseen laskuvarjohyppyyn.
Ensimmäiset hypyt suoritetaan 1000 metristä ja pakkolaukaisuliina avaa varjon automaattisesti, kun irrottaudut koneesta.

Emme ota vastaan käteistä.


Miten homma käy­tän­nös­sä toimii?

Kurssi alkaa tyypillisesti torstaina klo 17 teorialla. Päivä loppuu noin klo 20-21.
Homma jatkuu perjantaina samalla aikataululla.
Lauantai starttaa noin kello 10. Päivä sisältää teoriaa sekä käytännön harjoituksia maassa. Päivä päättyy illalla, riippuen kurssin koosta. Sunnuntaiaamuna otetaan vielä pikku kertaus, jonka jälkeen lähdetään hyppäämään!

 

Lentokoneella muutaman minuutin nousu 1000 metriin, jonka jälkeen hyppymestarin ohjeistuksella hyppäät ulos lentokoneesta. Pak­ko­lau­kai­su­jär­jes­tel­mä avaa varjosi automaattisesti.

Kerholla on keittiö ja jääkaappeja, joten kannattaa ottaa eväitä mukaan! Jos tulet kauempaa, kerholla yöpyminen on myös mahdollista. Tarkemmat tiedot kurssista saat hieman ennen kurssin alkamista.

 Mitäs kurssin jälkeen?

Hyppää itsellesi lupakirja!

Kun olet käynyt alkeiskurssin ja hypännyt ensimmäisen hyppysi, voit jatkaa hyppäämistä vaikka heti.

Itsenäisen hyppääjän lisenssiin vaaditaan 31 oppilashyppyä. Nämä 31 hyppyä muodostuvat alkeis-, perus- ja jatkokoulutus hypyistä. Jokaisen koulutusluokan välissä on pienimuotoinen teoriaopastus ja teoriakoe.

Kun olet suorittanut viimeisen oppilashyppysi eli koehypyn, sinusta tulee ns "kelppari" eli lupakirjahyppääjä. Et tarvitse enää kouluttajaa katsomaan perääsi.

Oppilashyppyjen hinnat löytyvät täältä.